Zarządzanie firmą cateringową – Kraków

Od wielu lat marzyłam o swoim własnym biznesie. Nie dla mnie praca na etacie pod ciągłym nadzorem szefa. Kiedy pojawiła się okazja wynajmu lokalu pod własną działalność, nie wahałam się ani chwili. Razem z mężem założyliśmy własną firmę. Oboje jesteśmy pasjonatami zdrowego jedzenia, więc wybór branży nie był kwestią sporną. Postanowiliśmy wykorzystać naszą miłość do gotowania i założyć własną markę.

Firmy cateringowe z Krakowa

firma cateringowa krakówKraków to duże miasto, więc firm cateringowych istnieje tu sporo. Mimo wszystko nie obawiałam się konkurencji, bo sądzę, że dla każdego znajdzie się miejsce na rynku. Od początku gorąco wierzyłam w nasz sukces. Dziś mogę powiedzieć, że takowy odnieśliśmy. Catering rozwija się prężnie, co jakiś czas wprowadzamy nowe dania. Naszą specjalnością jest linia dań wegańskich. Ostatnio to temat na czasie, więc postanowiliśmy to wykorzystać. Firma cateringowa Kraków to nasz drugi dom. Regularnie śledzimy potrzeby klientów, oferujemy dania wegańskie,  a także tradycyjną polską kuchnię. Nie stronimy też od włoskich makaronów. Dla każdego coś się znajdzie. Każde danie jest pakowane w specjalne pojemniki, długo trzymające ciepło. Oferujemy także wybór sztućców jednorazowych. Nasze grono klientów sukcesywnie się powiększa. Przekrój jest duży, od osób starszych po nastolatków. W końcu każdy lubi dobrze zjeść. Nasi kierowcy całymi dniami kursują po Krakowie, rozwożąc pudełka i torby z jedzeniem. Muszę przyznać, że lubię to co robię.

Nasza pasja do dobrego jedzenia coraz bardziej ewoluuje. Próbujemy coraz więcej nowych smaków, jednak z pewnym wahaniem, bo przecież dania mają smakować przede wszystkim klientom. Wiem, że wielu ludziom ułatwiliśmy już życie i rytm dnia. Nie każdy ma przecież czas na przygotowanie pełnowartościowych posiłków. Zawsze spieszymy z pomocą.